Ledig tjänst: Operativ chef

Publicerad: 2017-11-13

Som operativ chef har du helhetsansvaret för verksamheten på myndighetens operativa avdelning med ca 25 medarbetare. Du rapporterar direkt till generaldirektören och sitter med i myndighetens ledningsgrupp. Du är med och bidrar i myndighetens övergripande strategiarbete samtidigt som du driver och utvecklar den operativa verksamheten. Uppdraget är att säkerställa att myndighetens tillstånds- och tillsynsverksamhet bedrivs på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Kvalifikationer

Lotteriinspektionen söker en person med chefserfarenhet och erfarenhet av att leda en verksamhet i förändring. Du ska ha högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, samhällsvetenskap, teknik eller annan utbildning som Lotteriinspektionen bedömer som likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av kvalificerat tillstånds- och tillsynsarbete inom statlig verksamhet. Erfarenhet av arbete med spelfrågor är meriterande. Som person ska du vara mål- och resultatorienterad med stark drivkraft och myndighetens uppdrag i fokus. Du behöver vidare vara en engagerad ledare som kan entusiasmera och inspirera dina medarbetare. 

Du ska vara strukturerad, noggrann, effektiv, omdömesgill och ha hög personlig integritet. Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du är operativ och driver det dagliga arbetet framåt. Du ska vara kommunikativ med utmärkta kunskaper i svenska och engelska. Arbetsuppgifterna kräver att du är stresstålig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Frågor

Frågor om tjänsten besvaras av generaldirektör Camilla Rosenberg, 0152-650 187. Fackliga kontaktpersoner är Åse Didriksson (SACO), tel. 0152-650 173 och Eva-Britt Öberg (ST), tel. 0152-650 148.

Ansök senast 30 november

Skicka din ansökan med personligt brev, CV, referenser och löneanspråk till registrator@lotteriinspektionen.se. Märk din ansökan med Dnr 17Li3017. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 30 november 2017.