Jurist, ansök senast 2017-10-20

Avdelningen för verksamhetsstöd söker en jurist som tillsammans med avdelningens övriga jurister ansvarar för juridiska frågor som särskilt rör lotterilagstiftningen, förvaltningsrätt, förvaltningsprocessrätt, offentlighets- och sekretesslagstiftning, avtalsrätt och offentlig upphandling.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att vara ett juridiskt stöd till myndighetens avdelningar i deras arbete. I ditt arbete ingår även att handlägga sekretessärenden och för myndigheten andra juridiska åtaganden samt ge information till allmänheten.

Kvalifikationer

Du ska ha jur.kand. examen och ha fullgjort notarietjänstgöring eller ha motsvarande erfarenhet som Lotteriinspektionen bedömer som likvärdig. Det är meriterande med flerårig erfarenhet av arbete med juridiska frågor i statlig tjänst som normgivning, offentlig upphandling, utlämnande av allmänna handlingar och förvaltningsrättsliga frågor.

Personliga egenskaper

Du bör ha god samarbetsförmåga och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Som person ska du vara flexibel, utåtriktad, och kunna prestera i ett tidvis högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Tillsvidareanställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Frågor

Frågor om tjänsten besvaras av avdelningschefen för verksamhetsstöd Ulrika Bingmark, 0152-650 178. Fackliga kontaktpersoner är Åse Didriksson, 0152-650 185 (SACO) och Eva-Britt Öberg, 0152-650 148 (ST).

Ansök senast 2017-10-20

Skicka din ansökan med meritförteckning, referenser och uppgift om löneanspråk senast den 20 oktober 2017 till registrator@lotteriinspektionen.se eller Lotteriinspektionen, Box 199, 645 23 Strängnäs. Ansökan ska vara märkt med Dnr: 17Li2591.